Jeg glæder mig til at se dig

Tak for din booking

Når du har booket en tid og oprettet dig som kunde – så husk det som udgangspunkt er din email adresse der er dit kunde navn. Når du har lavet en booking  – modtager du en bekræftelse på din mail – her kan du også nemt aflyse tiden igen med et enkelt klik – hvis du skulle blive forhindret.

Hvis du har nogle ændringer til din booking – så gå til undermenu under booking >>log in>> der kan du let lave din tid om.

Hvis du har probelemer  – ring til mig mellem kl 12 – 12.30 så kan jeg hjælpe dig. 

Jeg sender også en mail når det er tid til igen at booke en ny tid. Dette er ment som en service til dig. Hvis jeg engang imellem laver noget specielt – ekstra gode tilbud eller andet – så sørger jeg også for at du får besked direkte i din mailboks hvis du er tilmeldt mit nyhedsbrev – ellers modtager du ikke noget fra mig.

Nyttig viden og hjælp til dig
Find vej til Picasso

Find vej

Er du ny kunde kan du klikke på kortet for at finde vej

Parkering

HUSK at sætte P skiven på parkerings pladsen – skal du have længere behandling kan jeg henvise til parkeringen bag ved Danse centret – hvis du tager en af pladserne uden P skilte helt bagerst er der ingen tidsbegrænsning – ellers er der 3 timer i Solrød Center – P vagterne er desværre ret tit tilstede – så se og følg vejledningerne på skiltene på P-pladsen.

More Information

Har du spørgsmål?

Du kan altid skrive en mail til mig hvis du har spørgsmål – du kan også ringe – men det sker jeg at jeg er optaget med kunder

birgitte@frisor-picasso.dk

v/ Birgitte Rønnov CVR 16828408

Adresse


Solrød Center 17, 1. th.
2680 Solrød Strand